povratak
Solarne elektrane

Solarna elektrana za radionicu

Solarne elektrane Kalkulator Imate pitanje?

Radionice i slični objekti u kojima se proizvode ili popravljaju različiti proizvodi često su veliki potrošači električne energije.

Ovisno o vrsti posla kojim se bave, u svojem radu koriste velik broj uređaja i strojeva kojima je za rad potrebna znatna količina električne energije, poput bušilica, raznih vrsta pila, uređaja za varenje i slično. Takvi uređaji u pravilu troše više od jednog kilovata električne energije. Zato je solarna elektrana koja pokriva sve potrebe radionice idealno rješenje za krov ovakvih objekata.

Dojam o tvrtki često je jednako važan kao i kvaliteta usluge ili proizvoda. Osim ostvarenih ušteda, solarni paneli mogu pozitivno utjecati na poslovanje jer pokazuju da je riječ o vlasniku koji ulaže u svoje poslovanje I suvremene tehnologije te koji je ekološki osviješten, što je klijentima sve bitnije prilikom odabira usluge.  

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622